LT EN RU
Kaip skaičiuojama kelionės kaina? Automobilio naudojimosi laikas pradedamas skaičiuoti nuo automobilio atrakinimo momento ir baigiamas skaičiuoti užrakinus automobilį mobiliąja programėle. Kaip pradėti naudotis CityBee? Norint tapti CityBee nariu, atsisiųskite CityBee mobiliąją programėlę. Ar reikia mokėti už degalus? Kaip pripilti degalų? Naudojantis CityBee, už kurą mokėti nereikia – mokama tik už naudojimosi laiką ir už nuvažiuotus kilometrus. Kaip susieti mokėjimo kortelę, kad atsiskaitymai vyktų sėkmingai? Svarbu, kad kortelės tipas būtų VISA, MasterCard arba American Express bei būtų aktyvuoti saugūs pirkimai internetu. Kur galima važiuoti su CityBee automobiliais ir kas yra CityBee stovėjimo zona? CityBee programėlės žemėlapyje oranžine spalva pažymėtos teritorijos – tai automobilių stovėjimo zonos. Ar CityBee registracija mokama? Ar taikomas narystės mokestis? Registracija CityBee yra nemokama. Taip pat, nėra taikomi jokie narystės mokesčiai. Kiek laiko užtrunka registracija? CityBee registracija – itin paprasta ir greita. Jums niekur atvykti nereikia – užsiregistruokite per mobiliąją programėlę ir pradėkite naudotis! Registracija jums užtruks vos keleta minučių. Ar gali CityBee užsiregistruoti juridiniai asmenys (įmonės)? Taip! Norint pasirašyti sutartį su CityBee, užpildyki registracijos formą skirtą verslo klientams: https://www.citybee.lt/lt/form Kaip rezervuoti ir atrakinti automobilį? Rezervuodami automobilį, galite rinktis iš dviejų variantų. Kaip atsiskaityti už CityBee paslaugas? Kad galėtumėte pradėti naudotis CityBee, turite susieti savo mokėjimo kortelę su savo CityBee paskyra. Ar yra papildomų naudojimosi CityBee paslauga mokesčių? Registracijos ar narystės mokesčių nėra. Ar CityBee automobiliai yra apdrausti? Visi CityBee automobiliai yra apdrausti privalomuoju Civilinės atsakomybės draudimu, todėl rūpintis draudimu Jums nereikia. Ką daryti atsitikus autoįvykiui? Atsitikus eismo įvykiui, elkitės pagal Lietuvoje galiojančias kelių eismo taisykles. Ką daryti jei automobilis sugenda? Prašome susisiekti su mumis telefonu 8 700 44844. Kaip pradėti naudotis dviračiais? Parsisiųsk CityBee programėlę ir užsiregistruok. Prie paskyros gali pridėti Visa, Mastercard arba American Express debetinę ar kreditinę kortelę. Viskas – jau gali naudotis dviračiais! Kaip ir kur paimti dviratį? Į programėlę įvesk dviračio numerį, kurį rasi ant dviračio vairo ir spausk "Atrakinti" programėlėje. Kiek kainuoja naudotis dviračiais? Su abonementu, gausi neribotą skaičių 30min kelionių. Neįsigijus abonemento, mokėsi tik už naudojimosi laiką. Pusvalandžio kaina – 0.5 €. Ar vienas žmogus gali savo vardu paimti kelis dviračius? Vienas vartotojas gali pasiimti vieną transporto priemonę. Ar dviračiais gali naudotis nepilnamečiai? Taip, gali, tačiau būtina atlikti CityBee registraciją įprasta tvarka. Kaip grąžinti dviratį? Tvarkingai pastatyk dviratį prie stovo, ranka užrakink spyną ir programėlėje spausk "Baigti kelionę". Ar galima rezervuoti dviračius? Ne, rezervuoti dviračio iš anksto galimybės nėra. Ar gali dviračiais naudotis nepilnamečiai? Taip, dviračiais gali naudotis bet kokio amžiaus asmenys, turintys asmeninę CityBee paskyrą. Ar turiu pridėti vairuotojo pažymėjimą, norint naudotis dviračiais? Ne, vairuotojo pažymėjimo patvirtinimas reikalingas tik norint naudotis automobilių dalijimosi paslauga. Kokį svorį gali išlaikyti dviratis ar jo krepšys? CityBee dviratis gali išlaikyti iki 120 kg, o jo krepšys – iki 5 kg svorį. Ar galiu laikinai sustoti su dviračiu ne CityBee zonoje? / Ar reikia dviratį prirakinti? Automobilyje pamiršau savo daiktus - ką daryti? Jeigu CityBee automobilyje pamiršote savo daiktus, kuo greičiau susisiekite su mumis pagalbos telefonu 8 700 44844. Ar galima vežti vaiką? Taip. Vaikai turi būti vežami jiems skirtose kėdutėse. Ar galima vežti augintinius? Augintinį automobilyje galima vežtis tik specialiai tam skirtoje gyvūno transportavimo dėžėje. Automobilį radau apgadintą/prišiukšlintą - ką daryti? Nufotografuokite ir atsiųskite nuotrauką el.paštu info@citybee.lt arba žinute Facebook bei nurodykite automobilio valstybinį numerį. Kokie yra CityBee automobiliai? CityBee bitės – tai nauji (ne senesni nei 2 m.), techniškai tvarkingi automobiliai. Ar automobiliuose galima rūkyti? CityBee automobilyje rūkyti draudžiama. Už rūkymą automobilyje taikoma 50eurų bauda. Ar turiu plauti CityBee automobilį? Ne. Naudojantis CityBee automobiliais Jums nereikia rūpintis jų švara ar technine priežiūra – tuo pasirūpiname mes. Ką daryti, jeigu randu apgadintą automobilį? Jeigu prie apgadinimo yra oranžinis lipdukas PRANEŠTA - mes apie apgadinimą žinome ir jo pranešti nereikia. O ką daryti, jeigu pats apgadinu automobilį? Praneškite mums telefonu +370 700 44844 ir CityBee super herojus jums pagelbės! Ką daryti, jei automobilis ilgalaikės rezervacijos metu išsipurvina? Kaip veikia ilgalaikė automobilių rezervacija fiziniams asmenims? Kaip veikia ilgalaikė automobilių rezervacija juridiniams asmenims? Kada galime prašyti avansinio apmokėjimo ilgalaikei automobilio rezervacijai? Kur palikti/paimti paspirtukus? CityBee paspirtukus galima pasiimti ir palikti bet kur CityBee paspirtukų zonoje. Ką daryti, jei kelionės metu išsikrovė paspirtukas? Jei nesi paspirtukų teritorijoje, paspirtuką į zoną gali atvežti, naudojantis juo kaip įprastu mechaniniu paspirtuku. Nuo kelių metų galiu naudotis paspirtuku? Paspirtukais naudotis galima nuo 18 metų. Kodėl programėlėje kartais netiksliai rodoma paspirtuko buvimo vieta? Ką daryti, jei nuskaitė pinigus, nors net nevažiavau su paspirtuku? Contact our Helpdesk +370 615 01222 or info@citybee.lt Ar galima rezervuoti paspirtukus? Atsiprašome, tačiau šiuo metu tokia paslauga nėra teikiama. Kaip pradėti/baigti važiuoti paspirtuku? Kur galima važiuoti su paspirtuku? Galima judėti ir už zonos ribų, bet palikti paspirtuką reikia bet kurioje Citybee paspirtukų zonoje. Ką dar turėčiau žinoti apie paspirtukus? Ką daryti atsitikus nelaimei? CityBee paspirtukų klientai yra apdrausti! Ar galima važiuoti su CityBee automobiliais už Lietuvos ribų? Su CityBee automobiliais galima keliauti už Lietuvos ribų! Kas bus, jei reikės keisti sezonines padangas, atlikti techninę priežiūrą ir pan.? Ar man reikės pačiam plauti automobilį? Ką daryti, jei baigiasi langų skystis ar tepalai? Ką daryti, jei norėčiau, kad būtų išvalytas automobilio salonas? Ar karantino laikotarpiu galiu grįžti į Lietuvą su CityBee? Taip. Tam, kad galėtum rezervuoti automobilį Latvijoje arba Estijoje pirmiausia reikės susikurti paskyrą atitinkamoje šalyje.
Pagal tavo raktažodį nieko neradome... Pabandyk ieškoti pagal kitus raktažodžius

Slapukų politika

Kas yra slapukai?

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė jums joje apsilankius išsaugo jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Kaip UAB Prime Leasing (toliau – Bendrovė) naudoja slapukus?

www.citybee.lt naudoja slapukus, kad surinktų Jūsų IP adreso ir naršymo informaciją, tokią kaip aplankytos interneto svetainės ar kiekviename tinklapyje praleistas laikas. Tai leidžia interneto svetainei prisiminti Jūsų sistemą ir nustatymus.

Apsilankius mūsų interneto svetainėje, Jūsų įrenginyje yra įdiegiami tik būtinieji slapukai, visi kiti slapukai gali būti įdiegti tik Jums pasirinkus slapukų įrankyje. Pažymėtina, kad jei išjungiate slapukus savo naršyklėje, kai kurios svetainės funkcijos gali iš dalies arba visiškai neveikti.

Google Analytics ir AdWords

„Google Analytics“ slapukai naudojami įvairioms jų paslaugoms ir reklamos tikslais. Slapukai renka įvairią informaciją apie vartotojus ir yra naudojami siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).

Kiti slapukai leidžia Bendrovei stebėti svetainės srautus ir vartotojų veiksmus svetainėje – Bendrovė šiuos duomenis naudoja lankytojų elgesio analizei bei tam, kad pagerintų lankymosi svetainėje patirtį. Šie slapukai yra įdiegiami ir naudojami „Google Analytics“ įrankio pagalba.

„Google“ įvairiai naudoja slapukus. Pavyzdžiui, naudojant pakartotinę rinkodarą, Adwords ir Google Analytics slapukai naudojami rodant skelbimus arba stebint jūsų pasirinkimus.

Slapukų gauta informacija apie naudojimąsi interneto svetaine – standartinė interneto žurnalo informacija (įskaitant jūsų IP adresą) ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį.

Facebook Pixel

„Google Analytics“„Facebook Pixel”, „Adwords“ ir „Doubleclick“ mes naudojame kaip analizės įrankį, leidžiantį įvertinti reklamos efektyvumą, suprasdamas veiksmus, kuriuos atliekate mūsų svetainėje. Mums padeda stebėti reklamas, optimizuoti jas pagal surinktus duomenis, kurti tikslines auditorijas būsimoms reklamoms ir pakartotinės rinkodaros pasiūlymus potencialiems klientams – žmonėms, kurie jau ėmėsi tam tikrų veiksmų mūsų svetainėje.

Slapukų sąrašas

Pavadinimas
Slapuko pavadinimas
Aprašymas
Sukūrimo momentas
Galiojimo laikas
Naudojami duomenys
Google Analytics
_ga
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
Pirmo įėjimo į puslapį metu
2 metai
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_gid
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
Pirmo įėjimo į puslapį metu
24 val.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_gat
Slapukas naudojamas užklausų skaičiui riboti.
Įėjimo į puslapį metu
1 min.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_gat_UA- 39577392-1
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).
Įėjimo į puslapį metu
8 val.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_gat_UA-39577392-5
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).
Įėjimo į puslapį metu
8 val.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
AMP_TOKEN
Turi raktinį žodį, kuris gali būti naudojamas norint gauti Client ID iš AMP kliento ID serviso. Kitos galimos reikšmės rodo atsisakymą, ateinančią užklausą ar klaidą iš Client ID išvedama iš AMP Client ID serviso.
Įėjimo į puslapį metu
30 sek, iki 1 metų.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utma
Stebėjimo slapukas iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas.
Įėjimo į puslapį metu
2 metai
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utmb
Slapukas skirtas atpažinti naujas sesijas.
Įėjimo į puslapį metu
30 min.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utmc
Slapukas skirtas atpažinti išėjimą iš tinklapio.
Įėjimo į puslapį metu
Iki sesijos pabaigos
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utmz
Slapukas skirtas atpažinti iš kokio internetinio šaltinio vartotojas atėjo, kokį paieškos variklį naudojo, kokią nuorodą spaudė, kokį raktinį žodį naudojo, taip pat vartotojo lokaciją apsilankymo metu.
Įėjimo į puslapį metu
6 mėn.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utmv
Slapukas skirtas kaupti informaciją, naudojamą „Google Analytics“ viduje, identifikuojant vartotoją pagal specifinius segmentus.
Įėjimo į puslapį metu
2 metai
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utmx
Stebėjimo slapukas iš „Google Analytics“, skirtas vartotojo įsitraukimui eksperimento metu stebėti.
Įėjimo į puslapį metu
18 mėn.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
_utmxx
Stebėjimo slapukas iš „Google Analytics“, skirtas nustatyti eksperimentus, į kuriuos buvo įtrauktas tam tikras vartotojas.
Įėjimo į puslapį metu
18 mėn.
Unikalus identifikatorius
Google Analytics
C, cid, TPC, GCM, uid
Slapukai sukuria atsitiktinį ID kiekvienam apsilankančiam vartotojui, kad būtų galima nustatyti, kurie vartotojai lankosi svetainėje  pakartotinai. Šie slapukai padeda identifikuoti vartotojų naršymo įpročius svetainėje.
Pirmo įėjimo į puslapį metu
Iki interneto svetainės uždarymo arba iki 60 dienų
Unikalus identifikatorius
Google Tag Manager
_dc_gtm_UA-39577392-1
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pasiūlymams optimizuoti ir pateikti kitose svetainėse
Įėjimo į puslapį metu
8 val.
Unikalus identifikatorius
Google Tag Manager
_dc_gtm_UA-39577392-5
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pasiūlymams optimizuoti ir pateikti kitose svetainėse
Įėjimo į puslapį metu
8 val.
Unikalus identifikatorius
AdWords
NID, SID, IDE, ANID, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, _gads, _gac,
Naudojame slapukus siekdami, kad naudotojai labiau domėtųsi reklamavimu ir jis būtų vertingesnis leidėjams bei reklamuotojams. Dažniausiai slapukai naudojami norint pasirinkti reklamavimą pagal tai, kas aktualu naudotojams, patobulinti ataskaitų apie kampanijos našumą teikimą ir nerodyti skelbimų, kuriuos naudotojas (-a) jau matė.
„Google“ naudoja slapukus, pvz., NID ir SID, kad galėtų tinkinti skelbimus „Google“ nuosavybėse, pvz., „Google“ paieškoje. Pavyzdžiui, šiuos slapukus naudojame, kad prisimintume naujausias paieškas, ankstesnes sąveikas su reklamuotojo skelbimais ar paieškos rezultatais ir apsilankymus reklamuotojo svetainėje. Tai padeda mums rodyti tinkintus skelbimus „Google“.
Be to, slapukus naudojame teikdami reklamavimo paslaugas visame žiniatinklyje. Vienas iš pagrindinių ne „Google“ svetainėse naudojamų reklamavimo slapukų yra IDE. Naršyklėse šio slapuko domenas yra doubleclick.net. Kitas slapukas pavadinimu ANID saugomas google.com. Naudojame ir kitus slapukus, kurių pavadinimai DSID, FLC, AID, TAID ir „exchange_uid“. Kitose „Google“ nuosavybėse, pvz., „YouTube“, šie slapukai taip pat gali būti naudojami siekiant rodyti aktualesnius skelbimus.
Kartais reklamavimo slapukai gali būti nustatyti svetainės, kurioje lankomasi, domene. Teikiant reklamavimo paslaugas visame žiniatinklyje, slapukai pavadinimu „__gads“ arba „__gac“ gali būti nustatyti svetainės, kurioje lankomasi, domene. Kitaip nei „Google“ priklausančiuose domenuose nustatomų slapukų, šių slapukų „Google“ negali nuskaityti, kai lankotės ne toje svetainėje, kurioje jie buvo nustatyti. Jie naudojami įvairiais tikslais, pvz., siekiant įvertinti sąveiką su skelbimais tame domene ir užtikrinti, kad tie patys skelbimai nerodomi per daug kartų.
Be to, „Google“ naudoja konversijų slapukus, kurių pagrindinis tikslas – padėti reklamuotojams nustatyti, kiek kartų skelbimus spustelėję žmonės įsigyja produktų. Atsižvelgdami į šiuos slapukus „Google“ ir reklamuotojas gali nustatyti, kad spustelėjote skelbimą ir vėliau apsilankėte reklamuotojo svetainėje. Konversijų slapukų „Google“ nenaudoja suasmenintiems skelbimams taikyti, be to, jie išsaugomi tik laikinai. Šiam tikslui skirtas slapukas „Konversija“. Jis dažniausiai nustatomas domene googleadservices.com arba google.com (domenų, kuriuos naudojame reklamavimo slapukams, sąrašą galite rasti šio puslapio apačioje). Kai kurie kiti slapukai taip pat gali būti naudojami konversijų įvykiams įvertinti. Pavyzdžiui, šiam tikslui gali būti naudojami „DoubleClick“ ir „Google Analytics“ slapukai.
Taip pat naudojame slapukus AID, DSID ir TAID, kurie naudojami veiklai įvairiuose įrenginiuose susieti, jei anksčiau buvote prisijungę prie „Google“ paskyros naudodami kitą įrenginį. Tai atliekame siekdami suderinti įvairiuose įrenginiuose rodomus skelbimus ir įvertinti konversijos veiksmus. Šie slapukai gali būti nustatyti domenuose google.com/ads, google.com/ads/measurement arba googleadservices.com. Jei nenorite, kad rodomi skelbimai būtų suderinti įvairiuose įrenginiuose, galite atsisakyti skelbimų suasmeninimo „Skelbimų nustatymų“ skiltyje.
Įėjimo į puslapį metu
30 dienų
Unikalus identifikatorius
Facebook Pixel
FB_PIXEL_ID
Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pakartotinei rinkodarai.
Įėjimo į puslapį metu
30 dienų
Unikalus identifikatorius
citybee.lt
GAUID




Citybee.lt
_hjCookieTest




registration.citybee.lt
PHPSESSID
Išlaiko naudotojo seanso būseną pagal parinktis.


Viena sesija


Kaip valdyti slapukus?

Galite ištrinti visus Jūsų įrenginyje jau esančius slapukus; be to, daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad jos neleistų įdiegti slapukų. Tačiau jei tai padarysite, gali tekti rankiniu būdu įvesti savo pageidaujamus nustatymus kaskart apsilankius interneto svetainėje. Be to, kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti. Jūs galite bet kada vos panorėję valdyti ir / arba ištrinti pagal savo pageidavimus. Daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad slapukai nebūtų įrašomi.

Slapukų valdymas jūsų naršyklėje

Daugumoje naršyklių galima:

  • patikrinti, kokie slapukai yra įrašyti, ir ištrinti atskirus slapukus;
  • blokuoti trečiųjų šalių slapukus;
  • blokuoti slapukus iš konkrečių interneto svetainių;
  • blokuoti visų slapukų siuntimą;
  • uždarant naršyklę ištrinti visus slapukus.

Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant mūsų svetainę) neveiks tinkamai arba visiškai neveiks naršymas svetainėje. Dėl šių priežasčių nerekomenduojame išjungti slapukų, kai naudojatės mūsų interneto svetaine.

Pasirinkimas „nesekti“

Technologija „nesekti“ suteikia lankytojams galimybę neleisti jų sekti interneto svetainėse jokiais tikslais, be kita ko, analizei, reklamai ir socialinių platformų reikmėms. Kaip savo naršyklėje įjungti parinktį „nesekti“:

Kas turi prieigą prie Jūsų duomenų?

Prieigą prie statistinių duomenų apie Bendrovės lankytojus turi Bendrovės darbuotojai, kurie yra atsakingi už šių duomenų analizę ir interneto svetainės tobulinimą.

Taip pat, prieigą prie techninių įrašų gali turėti Bendrovės partneriai, kurie teikia Bendrovei interneto svetainės turinio valdymo įrankius arba Bendrovės svetainės talpinimo (angl. hosting) paslaugas.

„Google Analytics“, „Adwords, „Doubleclick“ įrankius suteikia įmonė „Google“ (JAV įmonė), tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų duomenų. „Google“ yra įsipareigojusi taikyti ES – JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimams. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite plačiau skaityti čia: https://www.google.com/analytics/terms/dpa/dataprocessingamendment_20160909.Html

„Facebook Pixel“ įrankį suteikia įmonė „Facebook“, todėl ji turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Facebook“ užtikrina, kad atitinka taikomiems BDAR reikalavimams. Apie tai galite plačiau skaityti čia: https://developers.facebook.com/docs/facebook-pixel/implementation/gdpr

Jūsų teisės ir kaip galite jomis pasinaudoti

Susisiekę su Bendrove el. paštu info@citybee.lt arba kitais nurodytais Bendrovės kontaktais, galite pasinaudoti savo teisėmis, taip pat ir susijusiomis su asmens duomenų tvarkymu panaudojant slapukus. Prašymą turėtumėte pateikti kartu su asmens tapatybę patvirtinančiu dokumentu arba teisės aktų nustatyta tvarka elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinus savo asmens tapatybę.

Jūsų teisės:

  • susipažinti su tvarkomais Jūsų asmens duomenimis;
  • prašyti ištaisyti Jūsų asmens duomenis;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis;
  • jei taikytina, atšaukti sutikimą leisti tvarkyti Jūsų asmens duomenis;
  • jei taikytina – teisę į duomenų perkeliamumą.

Kai kuriais atvejais Jūs galite turėti teisę prašyti apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys.

Jums paprašius, Jūsų asmens duomenys bus ištrinami, Bendrovė išsaugos tik tokios informacijos kopijas, kurios yra būtinos siekiant apsaugoti trečiųjų šalių teisėtus interesus, laikytis valstybės institucijų įpareigojimų, spręsti ginčus, atpažinti trikdžius.

Teisė pateikti skundą

Jei manote, kad buvo pažeistos Jūsų teisės į privatumą, galite kreiptis į Bendrovę el. paštu info@citybeelt Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai arba galite kreiptis į teismą.